Playing PUBG with Eiko- Daddy

Posted by MelRomeo on Tuesday, 3 April 2018


Recent Games

Saja nak share gameĀ² yang aku dah main dan tengah main buat masa ni. so enjoi boih

MMORPG

World Of Warcraft

Game ni subs sebulan dalam RM50 camtu ah, so agak perlukan komitmen yang agak tinggi. Ada PVP & PVE

FPS

Playerunknown's Battleground

Konsep game ni hanya perlu jadi last man standing so just loot, survive & Chicken Dinner

RPG

Diablo III

Game ni memang buat aku ngantuk , so kalau tak boleh tido. Nilah game yang akan aku main bhahaha

FPS

CSGO

aku dah stop main sebab banyak hekes, jilake hanat punya manusia. So far game ni dah 2875 jam aku main heh.

MOBA

DotA 2

Game free kat steam dan sudah masanya untuk aku benti main game ni sebab dah terlalu lama aku main heh.